Werkwijze

Alle ingrediënten voor de optimale foto

Het voorgesprek

Een goed portret laat zien wie en hoe je bent. Het laat je persoonlijkheid stralen. Daarom begin ik altijd met een voorgesprek om je te leren kennen en te weten wat je doelen zijn. Daarop stem ik onze fotosessie af.

Belichting

Ik zorg altijd en overal voor de juiste belichting. Juist bij portretfotografie, met alle ogen op je gezicht gericht, luistert dit uitermate nauw. Bij mij mag je je verzekerd weten van vakwerk.

Regie & coaching

Voor veel mensen voelt het in het begin onwennig, zo poseren voor de lens. Daarom geef ik je op een prettige manier aanwijzingen om tot het beste resultaat te komen. Bij headshots kijken we tussendoor steeds even op het computerscherm - zo zien we wat er nog beter kan. Komt je gezicht volledig tot zijn recht? Is je uitstraling zelfbewust, natuurlijk en open? Oogt deze trui toch niet mooier? Je gaat niet weg tot we de perfecte foto hebben!

Fotokeuze

Tijdens de fotosessie bekijken we samen al regelmatig welke foto’s je met name geslaagd vindt. Kort na de fotoshoot scan ik alle foto’s nog eens vanuit mijn eigen expertise. Vervolgens stuur ik je een inlog voor je persoonlijke online omgeving met daarin mijn voorselectie. Hieruit maak je de uiteindelijke keuze.

Nabewerking

De uitgekozen foto’s bewerk ik na met de grootste zorgvuldigheid. Ik wil je kunnen garanderen dat je op deze foto’s de beste versie van jezelf ziet!

 

Tarieven

Het moet…

149
ex btw
45 minuten echte studiotijd
online keuze archief
1 geretoucheerd beeld
optioneel visagie;
€50 ex btw

Eigenlijk best leuk

249
ex btw
1.5 uur echte studiotijd
meerdere kledingwissels
online keuze archief
3 geretoucheerde beelden
optioneel visagie;
vanaf €50 ex btw

Nu ik er toch ben

449
ex btw
3 uur echte studiotijd
headshots + portretten !
meerdere kledingwissels
verschillende achtergronden
online keuze archief
6 geretoucheerde beelden
optioneel visagie;
vanaf €50 ex btw

Iedereen op de foto

Portretfoto’s van het personeel van bedrijven en organisaties. Op locatie bouw ik een studio zodat ik iedere medewerker goed en efficiënt in beeld kan brengen.
Zo is er van iedere medewerker een beeld in dezelfde herkenbare stijl beschikbaar. Hoe professioneel oogt dat!

Ik maak graag een offerte na overleg.