Over Bart

FOTOGRAFIE - MIJN WERK EN PASSIE

Al meer dan twintig jaar is fotograferen mijn werk en mijn passie. Niks zo mooi als mensen zo authentiek en overtuigend mogelijk in beeld te brengen.
En te horen: ‘Wát een foto, precies zoals ik ben!’
Daar word ik nog elke dag blij van.

BvH_20170710_026

Veel mensen omschrijven mij als een ‘kameleon’ als ik eenmaal aan het fotograferen ben. Dat komt doordat ik de sfeer goed aanvoel en me daar direct op aanpas, of het nu op locatie is of in mijn studio in Brabant. Naast portretfoto’s maak ik al vele jaren reportages en sfeerfoto’s voor opdrachtgevers in heel Nederland. Die worden onder andere gepubliceerd in magazines, brochures en op websites.

 

In 2017 besloot ik een intensieve cursus te volgen bij internationaal topfotograaf Peter Hurley, die gezien wordt als een van de beste headshot-fotografen ter wereld. Hij leerde mij hoe belangrijk de miniemste details in expressie en belichting zijn voor dit type profielfoto. Juist die details maken het verschil of je als kijker een klik voelt met de geportretteerde. En dat is natuurlijk het ultieme doel…

Sindsdien heb ik al talloze headshots van klanten gemaakt. Kijk vooral eens rond op mijn site voor een eerste indruk. Inmiddels mag ik me overigens ook associate van Peter Hurley’s Headshot Crew noemen. Een enorme eer en voor mijn opdrachtgevers de bevestiging dat mijn foto’s aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op, ik kijk ernaar uit om kennis te maken!