Boekingen

Voor het maken van een afspraak mag je me natuurlijk altijd bellen. Maar je kunt daarvoor ook gebruik maken van mijn online agenda. Zo kun je op je gemak, ’s avonds op de bank, kijken welk moment jou het beste past.

Het is mogelijk om hier een portretfotosessie te boeken, maar misschien wil je eerst nog een telefonische afspraak inplannen om wat praktische zaken door te spreken. Geef in dat geval even aan waarover je het wilt hebben. Ik maak dan tijd voor je en ben voorbereid.

Overleg over grotere klussen zoals het fotografisch invullen van websites, uitgebreide branding- of castingsessies bespreek ik liever tijdens een goede kop koffie of thee in mijn studio. Of op locatie bij jou natuurlijk.

Staat jouw ideale moment als niet beschikbaar in de digitale agenda? Bel of mail me dan even! Soms valt er nog wat te schuiven…

info@bartvanhattem.nl

+31 6 54765431

 

He takes out the best of you by his professional coaching. Thanks Bart!

Jeroen Steenmeijer, senior communicatie adviseur / bestuurswoordvoerder bij de gemeente Roosendaal

Jouw passie en drive werkt aanstekelijk. Toen jouw foto langskwam begon ik helemaal te kleuren ! WoW. Ja, super tevreden!

Jan ten Berge, ervaren manager

Bart van Hattem is echt goed in portretfotografie….

Laurent de Vries, Raad van Bestuur Viattence wonen zorg en welzijn

Bart nodigt je uit jezelf te zijn en dat vangt hij op beeld. Bijzonder mooi.

Daniëlle Lous, Fabulous Being

Bart haalt met zijn energieke houding achter de camera het beste in iemand naar boven. Bij hem weet je zeker: dit worden prachtige foto’s

Peter Hurley, internationaal topfotograaf (VS), Headshot Crew